<noframes id="xvtvt"><ruby id="xvtvt"><strike id="xvtvt"></strike></ruby>

<p id="xvtvt"></p>
<pre id="xvtvt"><strike id="xvtvt"><b id="xvtvt"></b></strike></pre>
<noframes id="xvtvt">
    <ruby id="xvtvt"><strike id="xvtvt"><var id="xvtvt"></var></strike></ruby>
    <pre id="xvtvt"></pre>
    <track id="xvtvt"><strike id="xvtvt"><ol id="xvtvt"></ol></strike></track>

    <pre id="xvtvt"></pre>

    網站地圖關于我們

    查看相冊 View Gallery
    這是一座冬季花園里的山頂小屋第1張圖片

    House on Windy Peak / Stempel & Tesar Architects

    由專筑網飛魚,王雪純編譯

    來自建筑事務所的描述。山頂之屋,這一建筑坐落于厄爾士山區中 Mníšek的小村莊的山脊處。場地距離法國邊境1000米,山頂處可以俯瞰獨特的山區全景。此地海拔750米,看到周圍的風力渦輪機就可以知道其氣候情況。

    Text description provided by the architects. On Windy Peak
    The property, located on a mountain ridge in the tiny hamlet of Mníšek in the Ore Mountains, about one kilometer from the German border, offers a one-of-a-kind panoramic view. The climatic conditions are what one might expect at 750 meters above sea level, and are reflected in the presence of nearby wind turbines.

    這是一座冬季花園里的山頂小屋第2張圖片

    這是一座冬季花園里的山頂小屋第3張圖片

    這是一座冬季花園里的山頂小屋第4張圖片

    這一建筑采用傳統的設計方法:兩層,坡屋頂,它的軸線與街道同行,兩個車庫,車庫的屋頂平臺延伸出來,形成灰空間走廊并可直接進入一層。建筑擁有良好的朝向,起居室向周圍景色開放從而獲得良好的采光。從當地的道路沿著建筑的北部邊界進入,可以獲得南面極佳的景色。

    The house is of a traditional design – two floors with a gabled roof, its axis parallel to the road, with an attached two-car garage whose flat roof also covers the walkway leading up to the front door. Thanks to the property’s excellent orientation, the living spaces open up to the surrounding vistas while also letting in sunlight. The local access road follows the property’s northern border, with unique stunning views to the south.

    這是一座冬季花園里的山頂小屋第5張圖片

    這是一座冬季花園里的山頂小屋第6張圖片

    這是一座冬季花園里的山頂小屋第7張圖片

    這一情況反應在建筑內部的布局上。寬敞的起居室空間與大面積的落地窗相協調。此地短暫的夏季讓設計者需要設計一個冬季花園來替代,花園位于建筑西南側中部的露天平臺,可以通過起居室與餐廳到達。由于大面積可移動的窗戶,這一空間在溫暖的季節可以永久的開放。它成為整個建筑的中心。冬季花園旁的直跑樓梯可以直接到達屋頂平臺。

    This situation is reflected in the building’s interior layout. The expansive main living room is lined with large floor-to-ceiling windows. The short summer season inspired the addition of a winter garden – a covered terrace in the central part of the southwestern facade that can be accessed from the living and dining rooms. Thanks to a large sliding window, the space can be permanently opened during the warm season. It has become the heart of the house. A single-flight staircase next to the winter garden leads to the upper floor.
             
    這是一座冬季花園里的山頂小屋第8張圖片

    雖然建筑內部采用木材質與淺色調為主題,但建筑的外部材料選用當地特有的黑色木板。這一木材的原始顏色由氧氣保護涂層保護,不需要使用合成清漆,只需要通過加熱木材這種環保的方式就可使其呈現黑色。屋頂由陶瓷屋頂瓦和現代的灰色釉料鋪設而成,造型簡約清爽。

    While the interior is characterized by the use of wood and light colors, the building’s exterior is clad in the dark wooden planks typical for this location. The wood’s original hue is guarded by a protective coating of oxblood. The black color is achieved in an environmentally friendly manner, by heating the wood and without the use of synthetic varnish. The roof covering is traditional ceramic roof tiles, with a modern gray glaze and a simple shape.

    這是一座冬季花園里的山頂小屋第9張圖片

    這一建筑被認為是一座節能房: i.e.,盡管在極端的條件下,建筑也只需要最小的能耗。通過現代技術的運用來控制建筑的通風,熱泵以及智能家庭自動化。另外,節能的一個重要前提是建筑的簡潔與合理的形式:Stempel & Tesař設計的建筑典型特征。理想的定向的大面積窗戶在冬季占據優勢,并消除了節能房不能擁有大面積的窗戶的固有成見。

    The building is certified as a passive house – i.e., it requires a minimum of energy despite the extreme conditions. This was achieved through the use of modern technology to control the building’s ventilation, a heat pump, and smart home automation. Nevertheless, one important precondition was the building’s simple and rational form – a typical trait for the architectural designs of Stempel & Tesař. Thanks to its heat gain, the ideally oriented large-format glass offer an advantage in winter and belie the preconceived notion that passive houses cannot have large windows.

    這是一座冬季花園里的山頂小屋第10張圖片

    這是一座冬季花園里的山頂小屋第11張圖片

    這是一座冬季花園里的山頂小屋第12張圖片

    這是一座冬季花園里的山頂小屋第13張圖片

    這是一座冬季花園里的山頂小屋第14張圖片

    這是一座冬季花園里的山頂小屋第15張圖片

    這是一座冬季花園里的山頂小屋第16張圖片

    這是一座冬季花園里的山頂小屋第17張圖片

    這是一座冬季花園里的山頂小屋第18張圖片

    建筑設計:Stempel & Tesar 建筑事務所
    地點:捷克共和國
    類型:住宅
    面積:245.0 ㎡
    項目時間:2018年
    攝影:Filip Šlapal
    廠商:Louis Poulsen, Forbo Flooring Systems, HELUZ, Heroal, Shou-Sugi-Ban, Tondach

    Architects: Stempel & Tesar Architects
    Location: Nová Ves v Horách, Czech Republic
    Category: Houses
    Area: 245.0 ㎡
    Project Year: 2018
    Photographs: Filip Šlapal
    Manufacturers: Louis Poulsen, Forbo Flooring Systems, HELUZ, Heroal, Shou-Sugi-Ban, Tondach

    【專筑網版權與免責聲明】:本網站注明“來源:專筑網”的所有內容版權屬專筑網所有,如需轉載,請注明出處

    專于設計,筑就未來

    無論您身在何方;無論您作品規模大;無論您是否已在設計等相關領域小有名氣;無論您是否已成功求學、步入職業設計師隊伍;只要你有想法、有創意、有能力,專筑網都愿為您提供一個展示自己的舞臺

    投稿郵箱:submit@iarch.cn         如何向專筑投稿?

    掃描二維碼即可訂閱『專筑

    微信號:iarch-cn

    登錄專筑網  |  社交賬號登錄:

     匿名

    沒有了...
    評論加載中,請稍后!

    建筑 (12358 articles)


    居住建筑 (3568 articles)


    住宅 (2970 articles)


    捷克共和國 (34 articles)


    2018 (967 articles)


    木材 (2965 articles)


    陶瓷 (90 articles)



    国产AV永不封网,安斋らら神之乳在线播放,无码人妻视频一区二区三区
    <noframes id="xvtvt"><ruby id="xvtvt"><strike id="xvtvt"></strike></ruby>

    <p id="xvtvt"></p>
    <pre id="xvtvt"><strike id="xvtvt"><b id="xvtvt"></b></strike></pre>
    <noframes id="xvtvt">
      <ruby id="xvtvt"><strike id="xvtvt"><var id="xvtvt"></var></strike></ruby>
      <pre id="xvtvt"></pre>
      <track id="xvtvt"><strike id="xvtvt"><ol id="xvtvt"></ol></strike></track>

      <pre id="xvtvt"></pre>

      <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链>