<noframes id="xvtvt"><ruby id="xvtvt"><strike id="xvtvt"></strike></ruby>

<p id="xvtvt"></p>
<pre id="xvtvt"><strike id="xvtvt"><b id="xvtvt"></b></strike></pre>
<noframes id="xvtvt">
    <ruby id="xvtvt"><strike id="xvtvt"><var id="xvtvt"></var></strike></ruby>
    <pre id="xvtvt"></pre>
    <track id="xvtvt"><strike id="xvtvt"><ol id="xvtvt"></ol></strike></track>

    <pre id="xvtvt"></pre>

    網站地圖關于我們

    查看相冊 View Gallery
    紅磚社區中心:社區居民的歸屬感第1張圖片

    Abin設計工作室在班斯貝里亞市建造了紅磚社區中心
    Abin Design Studio creates terracotta-brick community centre in Bansberia

    由專筑網Cortana,小R編譯

    Abin建筑設計工作室在印度西孟加拉邦的班斯貝里亞市設計建造了一座小型多功能社區中心。

    受到西孟加拉邦發現的赤土寺廟的啟發,工作室設計了兩層的社區中心,為當地社區提供了各種靈活的活動空間,同時也為員工提供了宿舍。

    Architecture studio Abin Design Studio has built a small, multifunctional community centre in the city of Bansberia in the Indian state of West Bengal.
    Informed by terracotta temples found in West Bengal, the two-storey centre is designed to provide a variety of flexible spaces for the local community in Bansberia along with a dormitory for staff.

    紅磚社區中心:社區居民的歸屬感第2張圖片

    Abin設計工作室受附近Wall House的業主委托設計了這座社區中心,該業主此前還委托工作室設計了混凝土寺廟。

    業主本想建一座車庫,但被身為本地人的工作室創始人Abin Chaudhuri說服,將上層作為社區中心。隨著工程的進展,他同意將建筑的大部分都交給社區使用。

    Abin Design Studio designed the community centre for the owner of the nearby Wall House, who also commissioned the studio to create a latticed concrete and glass temple.
    The owner wanted to build a garage but was convinced by Abin Design Studio founder Abin Chaudhuri, who is local to the area, to initially make a facility for the community on the upper floor. As work progressed he agreed to give the majority of the building over to community functions.

    紅磚社區中心:社區居民的歸屬感第3張圖片

    “我的客戶在購買這塊土地后,本想建造成車庫和員工宿舍,并讓我來為他設計!盋haudhuri說。

    “作為班斯貝利亞的市民,我明白我們需要一座社區中心,所以我試著說服他,他也基本認同!彼^續說道,“經過多番討論,他終于同意為當地人民建造這座社區中心!

    "My client was looking for a garage and dormitory for staff, and after he procured this piece of land he asked me to design it," Chaudhuri told Dezeen.
    "Being a son of Bansberia I understood that there was a need for a community centre, so I tried to convince him to make a community centre, which he partially agreed too," he continued. "There was much discussion and he finally agreed to make this community centre for the local people."

    紅磚社區中心:社區居民的歸屬感第4張圖片

    這座混凝土框架建筑覆蓋著裸露的磚石墻,墻內鑲嵌著廠家廢棄的陶瓷塊和當地生產的陶土磚。

    Abin設計工作室與陶瓷設計師Partha Dasgupta合作,以當地的一座赤土寺廟為靈感,創造了變化多樣的外墻飾面。

    The concrete-framed building is clad with exposed-brick masonry walls inlaid with ceramic blocks that were rejected by their manufacturer and terracotta bricks that were produced locally.
    Abin Design Studio collaborated with ceramic designer Partha Dasgupta to create the varied facade finishes that were informed by a local terracotta temple.

    紅磚社區中心:社區居民的歸屬感第5張圖片

    “這座有兩百年歷史的赤土寺廟就是班斯貝里亞最好的寶藏!盋haudhuri說道。

    “這絕對是一件輝煌的磚燒作品,包含了我們從小就著迷的神話故事!彼^續說,“這個立面是對寶藏和遺產的致敬。

    "The 200-year-old terracotta temple of Ananta Basudeva is one of the best treasures in Bansberia," explained Chaudhuri.
    "It is an absolutely brilliant piece of burnt-brick work including mythological stories that we have been fascinated with since childhood," he continued. "This facade is a tribute to that treasure and legacy."

    紅磚社區中心:社區居民的歸屬感第6張圖片

    開放式樓梯的設計是為了建立與街道的連接,通過樓梯可前往一樓的社區活動室和建筑的屋頂露臺。

    Chaudhuri解釋說:“建筑前面的臺階是應當地人的需求,它是一個觀禮臺,用來觀看該地區著名的游行和當地節日慶;顒!

    An open stair, which was designed to help build a connection to the street, leads to the first-floor community room and the building's roof terraces.
    "The steps at the front of the centre were a demand of the locals to be a gallery for viewing the celebration of multiple processions and local festivals – for which the area is famous," explained Chaudhuri.

    紅磚社區中心:社區居民的歸屬感第7張圖片

    社區中心一層也包含了員工宿舍、衛生間、浴室和一個小廚房。

    在這下面,建筑底層的大部分空間被一個大型社區大廳占據,該空間可以從街道進入,最初被設計為車庫。

    The first floor also contains the staff dormitories, toilets and bathroom and a small kitchen.
    Below this, the majority of the building's ground floor is occupied by a large community hall in a space that is accessed from the street and was originally designed as the garage.

    紅磚社區中心:社區居民的歸屬感第8張圖片

    Abin設計工作室是一家位于加爾各答的建筑工作室,由Chaudhuri于2005年建立。該工作室之前設計了一座混凝土印度教寺廟,建筑攝影師Edmund Sumner在電影中對其進行了展示。

    攝影:Edmund Sumner

    Abin Design Studio is a Kolkata-based architecture studio that was established by Chaudhuri in 2005. The studio previous designed a concrete Hindu temple that was showcased in a film by architectural photographer Edmund Sumner.
    Photography is by Edmund Sumner.

    【專筑網版權與免責聲明】:本網站注明“來源:專筑網”的所有內容版權屬專筑網所有,如需轉載,請注明出處

    專于設計,筑就未來

    無論您身在何方;無論您作品規模大;無論您是否已在設計等相關領域小有名氣;無論您是否已成功求學、步入職業設計師隊伍;只要你有想法、有創意、有能力,專筑網都愿為您提供一個展示自己的舞臺

    投稿郵箱:submit@iarch.cn         如何向專筑投稿?

    掃描二維碼即可訂閱『專筑

    微信號:iarch-cn

    登錄專筑網  |  社交賬號登錄:

     匿名

    沒有了...
    評論加載中,請稍后!

    建筑 (12361 articles)


    公共建筑 (157 articles)


    社區中心 (63 articles)


    印度 (181 articles)


    西孟加拉邦 (3 articles)


    Abin Design (5 articles)


    紅磚 (149 articles)


    磚石 (117 articles)


    陶瓷 (90 articles)



    国产AV永不封网,安斋らら神之乳在线播放,无码人妻视频一区二区三区
    <noframes id="xvtvt"><ruby id="xvtvt"><strike id="xvtvt"></strike></ruby>

    <p id="xvtvt"></p>
    <pre id="xvtvt"><strike id="xvtvt"><b id="xvtvt"></b></strike></pre>
    <noframes id="xvtvt">
      <ruby id="xvtvt"><strike id="xvtvt"><var id="xvtvt"></var></strike></ruby>
      <pre id="xvtvt"></pre>
      <track id="xvtvt"><strike id="xvtvt"><ol id="xvtvt"></ol></strike></track>

      <pre id="xvtvt"></pre>

      <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <蜘蛛词>| <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链> <文本链>